Säljcoaching för icke säljare

KeyCoaching - Säljcoacing för icke säljare. En tjänst som som hjälper dig som säljer men inte är säljare till professionen att göra fler och bättre affärer. Du kanske är tekniker, konsult, chef eller jobbar med kundservice eller på annat sätt är i kontakt med kunder.

KeyCoaching - Säljcoaching för icke säljare - Produktblad

Säljcoaching för icke säljare är en ny unik metod som är helt inriktad på mätbara resultat och går ut på att coacha dig till att garanterat öka din försäljning.

Alla kan bli bättre på att sälja
Oavsett förkunskaper så kan alla bli bättre på att sälja. Även om du inte är säljare så finns många möjlighter för dig som på något sätt är i kontakt med kunder. Du kanske är konsult, tekniker, utbildare, coach, egen företagare, projektledare eller arbetar inom kundservice. Det gäller att hitta det som fungerar för dig och som du känner dig bekväm med. Sälja behöver inte vara att pracka på kunden något den inte behöver utan kan vara att hjälpa kunden till en bättre vardag på något sätt eller få andra fördelar som t.ex. spara pengar eller få en bättre verksamhet på något sätt. En affär som kunden känner sig nöjd med efteråt. Det gäller att se de affärsmöjligheter som finns och göra något åt det. Du kommer att bli tryggare och säkrare med att sälja. Du tränar och utvecklar dig under perioden som coachinge pågår och lär dig vad som fungerar för dig.Därför ger vår säljcoaching snabba resultat
Vår unika metod sätter snabbt fingret på avgörande faktorer för att du snabbt skall öka din försäljning. Detta innebär att du slipper spilla dyrbar tid och kan lägga din tid och energi där de gör bäst nytta. Du blir mer klar över dina egna framgångsfaktorer och hur du kan utveckla dem. Vi går igenom såväl dina styrkor som svagheter när det gäller att göra affärer. Brister i teknik, kunskap och det, det ofta handlar om - mental hinder. Vi alltid med att göra en noggrann nulägesanalys. Det lägger grunden för det fortsatta arbetet och bäddar för mätbara resultat och snabba framsteg. 

Kort sagt: Vi hjälper dig att sälja mer på ett sätt som känns rätt för dig.

Vår säljcoching fungerar för alla 

Vi är inte beroende av vilken typ av produkt eller tjänst ditt företag säljer. Vi arbetar med individuella samtal, sätter mål och delmål, arbetar med handlingsplan, testar i verkligheten och följer upp.

Riskfritt för dig - vi garanterar bättre försäljning
Oavsett erfarenhet av försäljning kan alla bli bättre på att sälja. Det är vi så säkra på att du får pengarna tillbaka om vi inte lyckas. Med andra ord: Du har inget att förlora på att testa oss.

Om KeyCoaching
KeyCoaching har sitt säte i Lidköping men arbetar över landet. Vi arbetar med allt ifrån enmansföretag till börsbolag sedan 2006.

Sagt av kund
"Tack för en bra telefoncoaching, tre tillfällen! Du fick mig att strukturera upp mina målgrupper och affärsmöjligheter samt tänka igenom vilka vägar jag kan använda ut på marknaden. Konkreta mål satte vi, du följde upp dessa bra vilket var till stor nytta för mig. Jag kan verkligen rekommendera dig som affärscoach till andra som vill utveckla sin verksamhet: bra jobbat! Sten Bodin, ActiLeg AB

Kontakta oss redan idag så att du också snabbt kan öka din försäljning. Som sagt så garanterar vi att du ökar din försäljning eller så får du pengarna tillbaka. Ring Kerstin Wångstedt på 070-586 85 63, maila kerstin@keycoaching.se eller fyll i formuläret nedan. 

Varmt välkommen att höra av dig!

Kerstin Wångstedt, KeyCoaching

Välkommen till saljcoaching.se, en del av KeyCoaching!

Vi hjälper företag att göra fler och bättre affärer.

Vill du bli kontaktad?

Namn:*

Företag:*

E-post:*

Meddelande:*

Här är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  • Säljcoaching
    Säljcoaching med garanterat resultat. Vår säljcoaching ger en mätbarhet som snabbt sätter fingret på viktiga faktorer. Lätt att prioritera - snabba resultat.
  • Affärsutveckling för småföretagare
    Zooma ut och få en överblick HUR du gör affärer. Vi hjälper dig hitta nycklarna. Med garanterat resultat.
  • Säljutbildning
    Vassa säljutbildningar. Kombinera gärna utbildning med säljcoaching.